Despre noi:

  Rom Electronic Company activeaza pe piata romaneasca inca din anul 1993.

  Principala activitate a societatii noastre este proiectarea, realizarea si punerea in functiune ai asigurarea mentenantei retelelor de comunicatii electronice.   Societatea a realizat atat retele de fibra optica cat si retele hibride fibra optica - cablu coaxial.

  In paralel cu aceste retele a dezvoltat wireless de mare capacitate, a proiectat si realizat site-uri pentru interconecatrea digitala a retelelor de televiziune prin cablu.

  Pe viitor societatea isi propune dezvoltarea activitatii prin intrarea pe un nou segment - televiziunea digitala.

  In prezent societatea are activitate de CATV si transmisiuni de date in circa 20 localitati din judetul Dolj si Olt. Se urmareste extinderea activitatii prin dezvoltarea serviciilor de internet de mare viteza, web hosting, e-mail si prin diversificarea gamei de servicii televiziune digitala de inalta definitie atat in sistem IPTV (televiziune IP) cat si in sistem DVB-C (Digital Video Broadcasting- transmisiuni video digitale) IPTV sau televiziune IP presupune transmiterea semnalului TV cu o inalta calitate a imaginii si sunetului , via protocoalele IP de internet, direct pe ecranul televizorului.